NAJAARS DEAL!
Sporthotel Iselmar
image

NAJAARS DEAL!

Kom dit najaar genieten van al het moois wat onze omgeving te bieden heeft!

 

In de maanden oktober, november en december kunt u al een kamer boeken vanaf € 69,00 per nacht. U kunt deze deal via onze website of telefonisch op 0514-569096 reserveren en is inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Gebruik van ons zwembad met sauna en Turks stoombad
  • Gebruik van WIFI
  • Gratis parkeren
  • Gratis fietsroutes
Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

“Hét hotel waar Gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven wordt.”

In elke horecaonderneming is men gastvrij, maar het geeft meer voldoening om de verwachtingen van de gasten te overtreffen! In samenwerking met het hele team proberen wij optimale gastvrijheid te bieden en dat doen wij door een mix van Europese en Oosterse gastvrijheid te bieden. Uit de reacties van onze gasten blijkt dat onze gastvrijheid nét een beetje anders is dan in andere hotels. Het eenvoudigste voorbeeld is het serveren van een kopje koffie. U krijgt er een watertje en koekje bij op de Oosterse manier. De klassieke Nederlandse koffie hebben we uitgebreid en daar zit altijd weer een verhaal aan vast.
 
Historie van Sporthotel Iselmar
Tot 1974 stond er op de huidige locatie van Sporthotel Iselmar alleen een boerderij met een grote stal. De oorspronkelijke eigenaren verwezenlijkten hun grootste plannen door een hotel te bouwen die op het gebied van gastheerschap met kop en schouders boven de rest uitstak. Eerst waren er alleen hotelkamers, een jachthaven en een restaurant. In 1991 is het hotel door ons driekoppige managementteam overgenomen en omdat we een breder publiek wilde aantrekken zijn we deels een andere weg ingeslagen. In die tijd ontstond er veel vraag naar vergaderruimten en de eisen van de gasten werden steeds hoger. Daarom bouwden we eind jaren negentig het partykasteel en schaalden we de capaciteit van de vergaderzalen op naar 450 personen, verdeeld over vijf vergaderruimtes.

Uitbreiding van jachthaven en bungalows
De jachthaven werd ook groter en het aantal bungalows is van 26 naar 52 stuks uitgebreid. U merkt wel dat we door de jaren heen het aanbod zo compleet mogelijk hebben gemaakt, maar toch ontbrak er nog een belangrijk onderdeel. De omgeving en de jachthaven leent zich uitstekend voor (water)sport liefhebbers en dat wilden we duidelijk naar voren brengen. De naam Sporthotel Iselmar is daaruit ontstaan. U kunt bij ons genieten van de watersport, racketsport, bowlingbanen en we hebben een surfsteiger bij het IJsselmeer.

Voor elke gast een verrassend prettig verblijf
Ook de zakelijke gast kan in onze accommodatie prima vertoeven. Wij bieden vergaderarrangementen in een inspirerende omgeving en daarnaast kan men dit ook combineren met een overnachting. Voor elke gast hebben wij een passend aanbod, of u nu een vergadering wilt organiseren of wilt genieten van een heerlijke vakantie!

“Zelfs als u met een duikboot aankomt dan hebben we een ligplaats voor u”
Het beeld dat de meeste mensen bij een hotel hebben is dat het een grote kubus is met allerlei ramen en deuren. Wij zijn echter een compleet hotel met een open en warm karakter en bij ons is alles mogelijk! Als voorbeeld hebben wij in het verleden al tweemaal de vraag gekregen of men met een helikopter zou kunnen landen bij het hotel. Natuurlijk kan dat, wij zorgen ervoor! Stelt u zich voor dat u een bruiloft bij ons wilt organiseren en dat u uw aanstaande bruid wilt verrassen met een rit in een roze cadillac. Deze auto is echter alleen in het wit verkrijgbaar. Wij zetten alles op alles om toch een roze cadillac voor u te regelen, want waar een wil is, is een weg! Zelfs als u met een duikboot aankomt dan hebben we een ligplaats voor u. Zodra onze gasten nogmaals terugkomen, dan beschouwen wij dit als het grootste compliment dat wij kunnen krijgen.

Namens al onze medewerkers wensen we u een geweldig verblijf toe!

Bulent Guner
Manager Sporthotel Iselmar