Ontvang 5% korting!
Sporthotel Iselmar
image

Ontvang 5% korting!

 

Boek via onze eigen website met code ISELMAR en ontvang 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

“Hét hotel waar Gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven wordt.”


Historie van Sporthotel Iselmar
Tot 1974 stond er op de huidige locatie van Sporthotel Iselmar alleen een boerderij met een grote stal. De oorspronkelijke eigenaren verwezenlijkten hun grootste plannen door een hotel te bouwen die op het gebied van gastheerschap met kop en schouders boven de rest uitstak. Eerst waren er alleen hotelkamers, een jachthaven en een restaurant. In 1991 is het hotel door ons driekoppige managementteam overgenomen en omdat we een breder publiek wilde aantrekken zijn we deels een andere weg ingeslagen. In die tijd ontstond er veel vraag naar vergaderruimten en de eisen van de gasten werden steeds hoger. Daarom bouwden we eind jaren negentig het partykasteel en schaalden we de capaciteit van de vergaderzalen op naar 450 personen, verdeeld over vijf vergaderruimtes.

Uitbreiding van jachthaven en bungalows
De jachthaven werd ook groter en het aantal bungalows is van 26 naar 52 stuks uitgebreid. U merkt wel dat we door de jaren heen het aanbod zo compleet mogelijk hebben gemaakt, maar toch ontbrak er nog een belangrijk onderdeel. De omgeving en de jachthaven leent zich uitstekend voor (water)sport liefhebbers en dat wilden we duidelijk naar voren brengen. De naam Sporthotel Iselmar is daaruit ontstaan. U kunt bij ons genieten van de watersport, racketsport, bowlingbanen en we hebben een surfsteiger bij het IJsselmeer.

Voor elke gast een verrassend prettig verblijf
Ook de zakelijke gast kan in onze accommodatie prima vertoeven. Wij bieden vergaderarrangementen in een inspirerende omgeving en daarnaast kan men dit ook combineren met een overnachting. Voor elke gast hebben wij een passend aanbod, of u nu een vergadering wilt organiseren of wilt genieten van een heerlijke vakantie!

Namens al onze medewerkers wensen we u een geweldig verblijf toe!