Ontvang 5% korting!
Sporthotel Iselmar
image

Ontvang 5% korting!

 

Boek via onze eigen website met code ISELMAR en ontvang 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

Voorwaarden

 

  • Indien u hotelkamers en/of comfortkamers rechtstreeks via ons boekt, is annuleren uitsluitend schriftelijk mogelijk tot 48 uur voor aankomst. Indien u binnen
    48 uur voor aankomst annuleert, brengen wij minimaal de eerste 2 nachten in rekening. Naast deze voorwaarden zijn de Uniforme Voorwaarden Horeca (UVH) op uw reservering van toepassing.
  • Heeft u meer dan 5 kamers gereserveerd dan valt de reservering onder groepsreservering en gelden hiervoor de UVH voorwaarden.
  • Family rooms en bungalows kunnen tot 3 maanden voor aankomst kosteloos geannuleerd worden. Daarna bent u annuleringskosten aan ons verschuldigd, waarbij de hoogte van het bedrag afhankelijk is van het annuleringstijdstip: tot 3 maanden voor aankomst 0% van de reserveringwaarden, tussen 3 en 2 maanden voor aankomst 50% van de reserveringswaarde tussen 2 en 1 maand tot dag van aankomst 75% van de reserveringswaarde, binnen 1 maand tot dag van aankomst 90% van de reserveringswaarde, op dag van aankomst 100% van de reserveringswaarde. Op de family rooms en de bungalows zijn de Recronvoorwaarden landrecreatie van toepassing.