Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Omdat uw en onze gezondheid erg belangrijk is hebben wij besloten ons hotel met alle faciliteiten wegens het corona virus tot 28 april 2020 te sluiten. Door de noodverordening die de noordelijke provincies hebben afgegeven is het ook niet mogelijk gebruik te maken van ons havensanitair. Onze haven is wel geopend.

Het gebruik van de sliphelling is tot 28 april alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze havenmeester Jan ten Hage 06- 53 437 063.

Overweegt u uw kamerreservering voor na 28 april te annuleren? Wacht daar nog even mee tot er nieuws is van de regering over die periode. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer open te kunnen en u te ontvangen. Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geanulleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigien of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op dit moment alleen per e-mail.

Indien uw bungalowvakantie valt in de periode tot 11 mei 2020 kunt u contact met ons opnemen via info@iselmar.nl om uw reservering te verplaatsen naar een nieuwe datum binnen 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.
Voor de periode na 11 mei 2020 zijn op dit moment nog geen maatregelen afgekondigd voor vakantieverblijven. U kunt uw reservering dus niet kosteloos annuleren of verplaatsen. Overweegt u dit wel dan hanteren wij de Recronvoorwaarden. U kunt er ook voor kiezen de ontwikkelingen inzake het coronavirus af te wachten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@iselmar.nl

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren
  • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Bungalowpark

 

Over het bungalowpark
Bungalowpark Iselmar beschikt over alle denkbare faciliteiten om uw vakantie te laten slagen. Voor onze bungalowgasten is gebruik van het zwembad, sauna, Turks stoombad en fitness gedurende het verblijf gratis.

Liefhebber van sport?
Voor de sportievelingen onder u, kunt u tegen een geringe betaling beschikken over squash- en bowlingbanen.

Vertoeft u liever op het water?
Informeert u dan eens naar onze sloepverhuur vanuit onze Jachthaven Iselmar.

Een bungalowpark op één van de mooiste locaties van Friesland
Bungalowpark Iselmar is gelegen direct aan het IJsselmeer, nabij de Friese meren en op korte afstand van de Gaasterlandse bossen. Het is op loopafstand van het gezellige vissersdorp. Ons bungalowpark bevindt zich op ± 150 meter van Sporthotel Iselmar. 

De bungalows zijn per twee geschakeld. Met een ruim terras en een grote grastuin voor de deur zijn het ideale accommodaties voor een korte of lange vakantie in Friesland.

Een onbezorgd verblijf voor een korte of langere periode
De bungalows kunnen per week, midweek of weekend gehuurd worden, afhankelijk van het seizoen. Om gemak en comfort te vergroten, maken wij voor u vooraf de bedden op en kunt u handdoekenpakketten huren bij onze hotelreceptie evenals kinderbedjes en -stoelen. Huisdieren zijn, tegen betaling, toegestaan.

Geniet van onze vele faciliteiten
Bungalowpark Iselmar beschikt over alle denkbare faciliteiten om uw vakantie te laten welslagen.Voor onze bungalowgasten is gebruik van het zwembad, sauna, Turks stoombad en fitness gedurende het verblijf gratis. Voor de sportievelingen onder u, kunt u tegen een geringe betaling beschikken over squash- en bowlingbanen.

Vertoeft u liever op het water?
Informeert u dan eens naar onze sloepverhuur vanuit onze Jachthaven Iselmar.

Bungalowpark Iselmar biedt haar gasten de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van WIFI in de bungalows.

Hier vindt u onze prijzen voor 2020

Bungalows
Bungalows
Faciliteiten
Faciliteiten
Broodjesservice
Broodjesservice
Draadloos internet
Draadloos internet
Prijslijst
Prijslijst