NAJAARS DEAL!
Sporthotel Iselmar
image

NAJAARS DEAL!

Kom dit najaar genieten van al het moois wat onze omgeving te bieden heeft!

 

In de maanden oktober, november en december kunt u al een kamer boeken vanaf € 69,00 per nacht. U kunt deze deal via onze website of telefonisch op 0514-569096 reserveren en is inclusief:

  • Overnachting inclusief ontbijt
  • Gebruik van ons zwembad met sauna en Turks stoombad
  • Gebruik van WIFI
  • Gratis parkeren
  • Gratis fietsroutes
Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

Jachthaven Lemmer

 

‘Dé jachthaven in Lemmer, Friesland’
Tussen de Friese Meren en het IJsselmeer vindt u onze jachthaven met vele faciliteiten. Als havengast kunt gebruik maken van ons zwembad, sauna, Turks-stoombad en fitnessruimte. Ook zijn er bowlingbanen en squashbanen aanwezig.

Jachthaven Iselmar beschikt over vaste ligplaatsen, die in de drukke zomermaanden ook verhuurd worden aan passanten. De ligplaatsen Friesland hebben verschillende afmetingen. Gasten van de passantenhaven kunnen ook gebruik maken van de vele faciliteiten.

Op de kop van de jachthaven is het havenkantoor gevestigd. Alsook het havencafé welke gedurende het seizoen een aantal dagen per week geopend is. Met het grote terras aan het water een ideale plek om te vertoeven.


Jachthaven Iselmar beschikt over een trailerhelling welke dagelijks te gebruiken is. U kunt hiervoor een sleutel ophalen bij onze receptie. Na dat u de boot te water hebt gelaten (of eruit heeft gehaald) dient u de sleutel weer in te leveren.

De kosten van het gebruik van de trailerhelling kosten € 10,00 per keer.