Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Omdat uw en onze gezondheid erg belangrijk is hebben wij besloten ons hotel met alle faciliteiten wegens het corona virus tot 28 april 2020 te sluiten. Door de noodverordening die de noordelijke provincies hebben afgegeven is het ook niet mogelijk gebruik te maken van ons havensanitair. Onze haven is wel geopend.

Het gebruik van de sliphelling is tot 28 april alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze havenmeester Jan ten Hage 06- 53 437 063.

Overweegt u uw kamerreservering voor na 28 april te annuleren? Wacht daar nog even mee tot er nieuws is van de regering over die periode. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer open te kunnen en u te ontvangen. Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geanulleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigien of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op dit moment alleen per e-mail.

Indien uw bungalowvakantie valt in de periode tot 11 mei 2020 kunt u contact met ons opnemen via info@iselmar.nl om uw reservering te verplaatsen naar een nieuwe datum binnen 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.
Voor de periode na 11 mei 2020 zijn op dit moment nog geen maatregelen afgekondigd voor vakantieverblijven. U kunt uw reservering dus niet kosteloos annuleren of verplaatsen. Overweegt u dit wel dan hanteren wij de Recronvoorwaarden. U kunt er ook voor kiezen de ontwikkelingen inzake het coronavirus af te wachten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@iselmar.nl

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Vergaderen en overnachten


Voor bijeenkomsten langer dan een dag bieden wij de mogelijkheid om vergaderen en overnachten te combineren. Hiervoor bieden wij speciale arrangementen, maar ook losse overnachtingen zijn mogelijk.

Vergaderarrangementen
Om geheel verzorgd uw zakelijke bijeenkomst bij Iselmar te organiseren, kunt u kiezen voor een compleet vergaderarrangement. De arrangementen zijn er in verschillende varianten. Wijkt uw geplande bijeenkomst af van onderstaande arrangementen, dan kunnen wij uiteraard een arrangement op maat samenstellen.

Wij bieden u de volgende arrangementen, groepsactiviteiten en bedrijfsfeesten en partijen in ons Partykasteel:

Download vergaderarrangementen

Download groepsactiviteiten

Download bedrijfsfeesten Partykasteel

Wilt u meer weten over ons zakelijke aanbod?
Laat ons uw wensen weten en ontvang vrijblijvend een offerte op maat.