Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Omdat uw en onze gezondheid erg belangrijk is hebben wij besloten ons hotel met alle faciliteiten wegens het corona virus tot 28 april 2020 te sluiten. Door de noodverordening die de noordelijke provincies hebben afgegeven is het ook niet mogelijk gebruik te maken van ons havensanitair. Onze haven is wel geopend.

Het gebruik van de sliphelling is tot 28 april alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze havenmeester Jan ten Hage 06- 53 437 063.

Overweegt u uw kamerreservering voor na 28 april te annuleren? Wacht daar nog even mee tot er nieuws is van de regering over die periode. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer open te kunnen en u te ontvangen. Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geanulleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigien of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op dit moment alleen per e-mail.

Indien uw bungalowvakantie valt in de periode tot 11 mei 2020 kunt u contact met ons opnemen via info@iselmar.nl om uw reservering te verplaatsen naar een nieuwe datum binnen 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.
Voor de periode na 11 mei 2020 zijn op dit moment nog geen maatregelen afgekondigd voor vakantieverblijven. U kunt uw reservering dus niet kosteloos annuleren of verplaatsen. Overweegt u dit wel dan hanteren wij de Recronvoorwaarden. U kunt er ook voor kiezen de ontwikkelingen inzake het coronavirus af te wachten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@iselmar.nl

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Passanten


Vaar naar Lemmer en kom binnen in de jachthaven van Iselmar!
Een uitgebreide jachthaven met alle faciliteiten voor een comfortabel verblijf!
Geschikt voor schepen tot 20 meter.

Sanitaire voorzieningen
De jachthaven Iselmar biedt luxe sanitaire voorzieningen die onbeperkt te gebruiken zijn.
Voor dames en heren zijn er gescheiden sanitaire ruimtes met douches, wastafels en toiletten.

Faciliteiten
Iselmar biedt volop mogelijkheden voor mooie en minder mooie dagen.
Neem nu het zwembad, heerlijk om te ontspannen, het restaurant, zodat u niet hoeft te koken.
Of de squashbanen om sportief bezig te kunnen zijn, en de fietsverhuur zodat u boodschappen kunt doen in het dorp. Meer informatie vind u hier

Wasserette
Op de jachthaven is een wasserette aanwezig voorzien van was- en droogmachines. Munten hiervoor zijn verkrijgbaar bij de hotelreceptie.

U bent van harte welkom. Onze havenmeester zal u ontvangen en een plaats toewijzen.

Havenmeester
Tel: 0514 56 9096 (hotelreceptie)
Tel: 06 53 437 063 (havenmeester)
E-mail: jachthaven@iselmar.nl