Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Omdat uw en onze gezondheid erg belangrijk is hebben wij besloten ons hotel met alle faciliteiten wegens het corona virus tot 28 april 2020 te sluiten. Door de noodverordening die de noordelijke provincies hebben afgegeven is het ook niet mogelijk gebruik te maken van ons havensanitair. Onze haven is wel geopend.

Het gebruik van de sliphelling is tot 28 april alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze havenmeester Jan ten Hage 06- 53 437 063.

Overweegt u uw kamerreservering voor na 28 april te annuleren? Wacht daar nog even mee tot er nieuws is van de regering over die periode. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer open te kunnen en u te ontvangen. Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geanulleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigien of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op dit moment alleen per e-mail.

Indien uw bungalowvakantie valt in de periode tot 11 mei 2020 kunt u contact met ons opnemen via info@iselmar.nl om uw reservering te verplaatsen naar een nieuwe datum binnen 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.
Voor de periode na 11 mei 2020 zijn op dit moment nog geen maatregelen afgekondigd voor vakantieverblijven. U kunt uw reservering dus niet kosteloos annuleren of verplaatsen. Overweegt u dit wel dan hanteren wij de Recronvoorwaarden. U kunt er ook voor kiezen de ontwikkelingen inzake het coronavirus af te wachten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@iselmar.nl

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Kinderfeestjes


Jij bent jarig! Gefeliciteerd! Wij vieren dat graag met jou en je vriendjes/vriendinnetjes.

Bowling kinderfeestje - € 9,75 per persoon* (vanaf 4 kinderen)
Een verjaardagsfeestje vieren? Kom dan naar Iselmar!
Tijdens dit kinderfeestje kunnen jullie een uur lang bowlen. Mocht het bowlen niet zo lukken, dan hebben we speciale hekjes die omhoog kunnen en er is een speciale bowlingschans waarmee de ballen zo naar beneden roetsjen!

Bowlen en je buikje rond eten
Aansluitend kunnen jullie aanschuiven aan een feestelijk gedekte tafel met pannenkoeken die jullie zelf kunnen versieren! Wat een FEEST!

Inclusief:

  • 1 uurtje bowlen
  • Limonade
  • Pannenkoeken

*dit arrangement is ook uit te breiden met een verjaardagstaart of kindergebak of te reserveren met patat in plaats van pannenkoeken.

Zwem kinderfeestje - € 8,50 per persoon* (vanaf 4 kinderen)
Vier je verjaardag samen met je vriendjes en vriendinnetjes. Gezellig met z’n allen zwemmen? Kom dan bij Iselmar je verjaardag feestje vieren! Na het zwemmen is er voor iedereen patat met een snack naar keuze.

Inclusief:

  • Zwemmen
  • Limonade
  • Patat met snack

*dit arrangement is ook uit te breiden met een verjaardagstaart of kindergebak of te reserveren met pannenkoeken in plaats van patat.

Reserveren kan telefonisch op 0514 – 569096 of via e-mail info@iselmar.nl