Ontvang 5% korting!
Sporthotel Iselmar
image

Ontvang 5% korting!

 

Boek via onze eigen website met code ISELMAR en ontvang 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting
  • Als u een kortingscode heeft, kunt u deze hier invullen

Welkom

 
Lemmer is dankzij haar waterrijke omgeving en rustige dorpsleven een geliefde bestemming voor bezoekers uit binnen- en buitenland. U kijkt uw ogen uit in één van de talloze vergezichten, vaart de hele dag op de mooie wateren of bezoekt één van de vele evenementen in Lemmer.

Net buiten het dorp vindt u ons hotel. Wij zijn goed bereikbaar met het OV, de auto, de fiets of met de boot. Of u nu op vakantie bent of op zakenreis, bij Sporthotel Iselmar slaapt u gegarandeerd op een mooie locatie voor een goede prijs.

In ons serre restaurant geniet u van een schitterend uitzicht over onze jachthaven. Wij serveren lunch en diner. Van dinsdag tot en met donderdag en op zondag is het restaurant geopend van 12:00 uur tot 20:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is het restaurant geopend tot 21:00 uur.

In de nautische hotelbar geniet u van een heerlijke kop koffie, een gebakje of een borrel met bittergarnituur. De bar is geopend van maandag tot en met donderdag en op zondag van 11:00 uur tot 22:00 uur. Op vrijdag en zaterdag is de bar geopend tot 23:00 uur.

Kortom, genoeg redenen om dit mooie stukje Friesland te bezoeken.

Mogen wij u binnenkort verwelkomen in ons veelzijdige hotel? Wanneer u via onze website boekt profiteert u van de laagste prijs!

Kamers
Kamers
Arrangementen
Arrangementen
Restaurant
Restaurant
Vergaderen
Vergaderen
Bowlen
Bowlen

Unieke vergaderlocatie aan het water


Vindt u ook dat een vergaderlocatie een bron van inspiratie moet zijn?


Elke vergadering is weer anders en daarom denken we graag met u mee. 
In onze sfeervolle vergaderzalen heeft u alle ruimte en comfort voor een succesvolle zakelijke bijeenkomst.