Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Omdat uw en onze gezondheid erg belangrijk is hebben wij besloten ons hotel met alle faciliteiten wegens het corona virus tot 28 april 2020 te sluiten. Door de noodverordening die de noordelijke provincies hebben afgegeven is het ook niet mogelijk gebruik te maken van ons havensanitair. Onze haven is wel geopend.

Het gebruik van de sliphelling is tot 28 april alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze havenmeester Jan ten Hage 06- 53 437 063.

Overweegt u uw kamerreservering voor na 28 april te annuleren? Wacht daar nog even mee tot er nieuws is van de regering over die periode. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer open te kunnen en u te ontvangen. Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geanulleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigien of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op dit moment alleen per e-mail.

Indien uw bungalowvakantie valt in de periode tot 11 mei 2020 kunt u contact met ons opnemen via info@iselmar.nl om uw reservering te verplaatsen naar een nieuwe datum binnen 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.
Voor de periode na 11 mei 2020 zijn op dit moment nog geen maatregelen afgekondigd voor vakantieverblijven. U kunt uw reservering dus niet kosteloos annuleren of verplaatsen. Overweegt u dit wel dan hanteren wij de Recronvoorwaarden. U kunt er ook voor kiezen de ontwikkelingen inzake het coronavirus af te wachten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@iselmar.nl

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Wetenswaardigheden hotel


Annuleringsvoorwaarden

Voor de standaard kamers en comfortkamers die u bij ons reserveert krijgt u de mogelijkheid om tot 2 dagen voor aankomst uw reservering kosteloos te kunnen annuleren en/of aan te passen. Voor de familie kamers en bungalows gelden de annuleringsvoorwaarden zoals op de prijslijsten staan vermeld.

Inchecken & uitchecken
U kunt vanaf 15.00 uur op uw dag van aankomst in uw kamer terecht.
Arriveert u na 18.00 uur? Laat het ons even weten, zodat we weten dat u onderweg bent.

Houdt u er rekening mee dat vanaf 22.00 uur de receptie gesloten is. Na 22.00 uur inchecken? Neemt u dan contact op met onze receptie.

Uitchecken kunt u tot 11.00 uur. Wenst u een late check out?
Dit is op basis van beschikbaarheid mogelijk.

Huisdieren
Honden zijn in ons hotel toegestaan à € 12,50 per nacht
U kunt bij de reservering aangeven dat uw huisdier met u mee komt. Huisdieren zijn niet welkom in ons restaurant, voor het diner en ontbijt kunt u gebruik maken van ons café of bij mooi weer op ons naastgelegen terras

Kinderen
Komt u met kinderen jonger dan 3 jaar? Dan verblijven zij gratis bij ons in het hotel.
Mogelijkheid voor een babybedje te huren hebben wij, de kosten zijn € 7,50 per nacht met een maximum van € 15,00 per verblijf. Voor kinderen tot 12 jaar betaalt u € 25,00 per kind exclusief ontbijt.

Reist u met een groter gezelschap?
Het is mogelijk met meer dan 2 personen in 1 kamer te overnachten, dit kan in onze comfortkamers of onze familiekamers deze zijn geschikt voor maximaal 4 personen.
Kijk op onze website voor de tarieven.

Wilt u vakantie vieren met meer dan 10 personen of wenst u meer dan 5 kamers te reserveren? Neem dan contact op met onze salesafdeling via sales@iselmar.nl.

Fietsen
Neemt u uw eigen fiets mee naar het hotel?
Wij hebben een beperkt aantal plaatsen beschikbaar is onze afgesloten fietsenstallingen.

Wenst u liever een fiets bij ons te huren?
U kunt bij ons fietsen (€ 10,00 per fiets per dag) en E-bikes (€ 22,50 per E-bike per dag) huren.

Wilt u kinderfietsen reserveren, kinderzitjes, hondenkar etc. dan dient u deze minimaal 1 dag voor gebruik te reserveren.

Heeft u nog een vraag en kunt u hier het antwoord niet vinden?
Neem dan contact met ons op!