Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar

Zakelijk

Home Zakelijk Teambuilding & activiteiten

Teambuilding & activiteiten

Sportieve groepsactiviteiten

Na de vergadering kunt u teambuilding activiteiten bij ons boeken. Wilt u het hele overzicht bekijken download dan groepsactiviteiten bij Iselmar.

Workshop PowerKite

Stuur de kite in de wind en ervaar de kracht! Blijft u met beide benen op de grond? Met uw groep krijgt u eerst uitleg over de vliegers en het windvenster.
Vervolgens gaan de vliegers de lucht in. Deze nieuwe vliegers stijgen makkelijk op en zijn goed te besturen; loopings, vol in de wind of zelfs vliegen!
U maakt het mee tijdens deze clinic. We beschikken over verschillende maten vliegers, hierdoor kan het programma bij een windkracht van 2 tot 6 bft.
door gaan. Zelf niet groot van stuk? Misschien willen uw collega’s, vrienden of familie helpen om toch met beide benen op de grond te blijven staan.
Mocht de windkracht toch teveel of te weinig zijn zal er een alternatief programma aangeboden worden.

Kickbike GPS Puzzeltocht

Een actief middagje spoorzoeken op de Kickbike. Als u voor de eerste keer op de Kickbike staat, komen er wellicht jeugdherinneringen aan de ouderwetse step naar boven. Maar dan met een modern tintje; de Kickbike is uitermate handzaam en wendbaar. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid. Kortom, een leuke en actieve manier om de omgeving te verkennen! Een GPS-apparaat wijst u de weg.
In teams gaat u op pad met de GPS waarbij u onderweg een aantal raadsels gaat beantwoorden. Geeft u een goed antwoord dan wijst de pijl u de goede kant op. Welke groep weet als eerste het eindpunt te bereiken?

Handboogschieten

Combineer concentratie, lichaamsbeheersing met plezier; Schiet u in de roos? Wie kent niet de verhalen van Robin Hood; de man die de ene pijl in tweeën splitste met de andere. Ontdek de verborgen talenten van uw collega’s, vrienden of familie en vergelijk jullie doelgerichtheid.

Kruisboogschieten

Heeft u de beheersing om met dit krachtige wapen in de roos te schieten? Verbonden aan de kruisboog zijn uiteraard de naam Wilhelm Tell en Zwitserland. Maar ook de Grieken, Romeinen en Chinezen maakten al gebruik van deze scherpschiettechniek. Beleef nú zelf het gevoel en kijk of ook u in deze geschiedenis naam kan maken.

Pitch & Putt Koudum

Pitch & Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Da’s niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend.

En iedereen kan het! Pitch & Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je het voor het eerst speelt, is Pitch & Putt Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer. Individueel, met collega’s en vrienden, of met een groep. U bent van harte welkom! U kunt een 9 of 18 holes parcours afleggen in diverse lengteverschillen en hindernissen zoals vijvers, bomen en zandbunkers. www.pitch-putt.nl/koudum

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.

Zin in een gezellig etentje?

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email