Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home Nieuws Opening watersportseizoen 2019!
iselmar

‘Opening watersportseizoen Iselmar
5, 6 & 7 april 2019’

Dit weekend biedt Sporthotel Iselmar u iets extra’s. Overdag kunt u de omgeving, per fiets, e-bike, sloep of auto verkennen en ’s avonds laat u zich onderdompelen in de gastvrijheid van Iselmar.

Op vrijdag 5 april hebben wij namelijk live muziek van zanger Maurice Andreas in ons nautische café. Dit zorgt voor een extra gezellige sfeer in onze hotelbar.

Zaterdag 6 april vindt het alom bekende havenfeest plaats. Op deze feestelijke avond hebben wij niet alleen live muziek voor u, maar ook bieden wij u uitgebreid entertainment (van de super swingende groep Fidelinas) en een smakelijk buffet aan. Daarbij kunt u een dansje wagen en bijpraten met bekenden. Dit alles vindt plaats in ons sfeervolle partykasteel.

Op zondag 7 april, na een uitgebreid ontbijt kunt u even de benen strekken in het nabij gelegen Gaasterlandse bos of op de dijk richting het Lemster strand. Vervolgens verwelkomen wij u graag nog als afsluiting van het weekend in havenbar The Mermaid.

Dus combineer uw bezoek aan Iselmar met een weekend in de prachtige omgeving van Lemmer.

Voor uw aanmelding én uw kamerreservering kunt u contact opnemen met de receptie van Iselmar via 0514-569096 of info@iselmar.nl. Graag tot ziens bij Iselmar!

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email