Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Welkom!

Wij houden uiteraard de nieuwsberichten over het coronavirus dagelijks in de gaten en passen hier ons beleid op aan. Daarnaast volgen wij de richtlijnen van het RIVM.  , RECRON, KHN en de overheid. Om u als gast te informeren over onze maatregelen naar aanleiding van het coronavirus vindt u hieronder de informatie.

De belangrijkste regels hebben wij nog even voor u opgesomd:

 • Blijf thuis bij (verkoudheids)klachten
 • 1,5 meter afstand houden overal.
 • Regelmatig handen wassen en niezen/hoesten in de elleboog
 • Geen samenscholing toegestaan.

Omdat het over de gezondheid van u als gasten en onze medewerkers gaat, zullen wij de regels strikt handhaven.

Belangrijk om te weten:

 • Door de noodverordening die de noordelijk provincies hebben afgegeven is het havensanitair weer geopend, u kunt weer naar het toilet en douchen.
 • Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigen of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen.
 • Voor uw bungalowvakantie kunt u contact opnemen met onze hotelreceptie over de voorwaarden voor een eventuele annulering of verplaatsing. Voor de bungalowvakantie gelden de RECRON voorwaarden.
 • De receptie is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur, zaterdag t/m maandag van 7.30 tot 22.00 uur.
 • Inchecken kan tot 22.00 uur.
 • Regelmatig worden alle algemene deurklinken, trapleuningen en liftknoppen gedesinfecteerd.
 • Er mag maar 1 persoon per keer in de lift.
 • Wij vragen u zoveel mogelijk met pin (kaart/telefoon) betalen.
 • Het pinapparaat en de kamersleutels worden na elk gebruik gereinigd.
 • Ontbijt en diner verzorgen wij graag voor u en dit zal geserveerd worden in ons restaurant.
 • U kunt fietsen en e-bikes bij ons huren die na elk gebruik gereinigd worden.

 

Wat de faciliteiten betreft geldt uitsluitend voor hotelgasten tot 1 juli 2020:

 • Bar & restaurant zijn geopend voor ontbijt en diner;
 • Bowling is mogelijk, uitsluitend voor gasten die een kamer delen;
 • Fitness- en squashfaciliteiten, sauna en Turks stoombad zijn gesloten;
 • Informatie over het zwembad en de regels vindt u hier.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via 0514-569096 info@iselmar.nl. 

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Omgeving Hotel

 

Balk
BALK - Iedere vrijdagmiddag 13:00 – 17:00 uur weekmarkt

Balk is een gezellig watersportdorp. Het voormalige riviertje De Luts doorkruist het centrum. Leuke winkels, terrasjes en passerende bootjes maken het centrum tot een levendige plek.

Hindeloopen
Hindeloopen had vroeger zijn eigen klederdracht. Tegenwoordig is Hindeloopen vooral in trek bij toeristen die in het voorjaar en in de zomer het oude Elfstedenstadje bezoeken. Ook heeft Hindeloopen een grote jachthaven. De kleinere oude gemeente-vissershaven is thans een passantenhaven van de Vereniging Hylper Haven. De voormalige Zuiderzeesluis (van 1785) wordt nog steeds met de hand bediend.

Heerenveen
HEERENVEEN-Iedere zaterdag 8:00 – 17:00 uur weekmarkt

De plaats Heerenveen is levendig. Gelegen tussen bos en water met vele moderne voorzieningen en een gezellig winkelcentrum. De gemeente Heerenveen bevindt zich midden in de Friese provincie. Naar het oosten toe wijst Oranjewoud u de weg naar de bossen en de uitgestrekte heidevelden. In westelijke richting wacht u het water, de meren en kanalen, dat Friesland zo aantrekkelijk maakt voor de watersporter. Of u nu komt voor de cultuur, schaatsen of voetballen, of als u aanlegt met uw boot op weg naar de meren verder Friesland in, u bent in Heerenveen op de juiste plaats!

Joure
Joure is geen stad, maar is ook al eeuwen geleden het predikaat ‘dorp’ ontgroeid. Joure wordt daarom naar oud-Friese gewoonte een “vlecke” genoemd: een plaats die het midden houdt tussen een dorp en een stad. Hoewel er in Joure veel is veranderd, is ze nog steeds een der fraaiste plaatsen in het zuiden van Fryslân. De vele monumenten en andere bezienswaardigheden bewaren de herinneringen aan een nijver verleden.

Lelystad
Op zo’n 56 kilometer van Lemmer vindt u Lelystad. Hier vindt u o.a. de Bataviawerf en -stad. Trendvolgers, merkliefhebbers en alle andere shopfanaten halen hun hart op in Batavia Stad. Hier vind je alle grote merken bij elkaar! Naast kleding vind je er onder andere serviesgoed, cadeauartikelen, boeken, cd’s en sieraden. Niet alleen de winkels zijn leuk, ook de omgeving maakt een bijzondere indruk.

Oudemirdum
Nabij het bos en vlakbij het IJsselmeer ligt Oudemirdum. Een dorp met sfeervolle brink. Het dorp heeft een aantal winkeltjes, bezoekerscentrum Mar en Klif, een IJsboerderij en een ontspanningspark, genaamd Sybrandy’s Speelpark. Dit park, ontstaan uit een vogelpark is uitgegroeid tot het attractiepark van Friesland. De doelgroep van het park is 3 tot 13 jaar. Ook kunt u in Oudemirdum terecht voor fietsverhuur, een huifkartocht of een ritje in een oude Amerikaanse schoolbus.

Sloten
SLOTEN -Iedere vrijdagochtend 8:00 – 12:00 uur weekmarkt

Sloten, gelegen in het licht glooiende Gaasterland. Het is het levende bewijs dat een stad niet groot hoeft te zijn om over een variëteit aan historische gebouwen en moderne voorzieningen te beschikken. Activiteiten op het land kunnen hier uitstekend afgewisseld worden met een breed scala aan recreatieve mogelijkheden op het water. Sloten, waar oude tradities herleven en het Skûtsjesilen hand in hand gaat met de Elfstedentocht.

Sneek
SNEEK -Iedere zaterdag 9:00 – 17:00 uur weekmarkt

Al vanouds was Sneek een uitgesproken waterstad. Het is een moderne stad, gebouwd op een rijke historie, met veel monumenten. Wat dat betreft is het zeker de moeite waard om verder te kijken dan de Waterpoort. door de jaren heen zijn veel oude stukjes Sneek gemoderniseerd, maar de pronkstukken worden gekoesterd. Ook de grachtengordel van Sneek is nog bijna helemaal in tact.

Zo tonen het Groot- en Kleinzand hoe de kleine vrachtschepen vanaf de Houkesloot en de Geeuw tot in het hart van Sneek konden komen om daar gelost of geladen te worden. Hoge herenhuizen en pakhuizen herinneren hier nog aan. Ook geven talrijke kleine straten rondom het centrum de binnenstad een intiem karakter.

Als uitgaanscentrum kent Sneek een groot aantal restaurants, cafés, bruine kroegen en discotheken. In de zomer is het daarnaast goed toeven op de vele terrassen die Sneek rijk is. Sneek heeft een leuk winkelcentrum met veel winkels, dus voor een dagje shoppen kunt u hier prima terecht. Er is ook een bioscoop in het centrum, Cine Sneek.