Kortingscode
Sporthotel Iselmar
image

Kortingscode

MUSTDO!

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: Iselmar

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Boek met korting

‘Het pittoreske vissersdorp Lemmer’


Iselmar bevindt zich net buiten het pittoreske vissersdorp Lemmer.
Het gezellige centrum met terrassen aan het water, de bruine kroegjes en de vele bezienswaardigheden zoals de oude sluis bruist van gezelligheid. Daarnaast is Iselmar uniek gelegen vlak bij het strand en in de directe omgeving van de bossen.

Zo vindt u op loopafstand het grote Lemster IJsselmeerstrand waar het goed toeven is voor jong en oud. Ook langs de binnenmeren in de omgeving van Lemmer vindt u verschillende strandjes.

Iedere week is er op donderdag weekmarkt van 13:30-18:00 uur op de Kortestreek en de Gedempte Gracht.

Op korte rij-afstand vindt u de Gaasterlandse bossen. Wandelend, fietsend, steppend en paardrijdend kunt u genieten van de prachtige natuur. Regelmatig worden er activiteiten voor jong en oud in het bos georganiseerd.

Zelf is Lemmer een dorp, maar in de buurt vind u authentieke stadjes zoals Sloten (kleinste van de elf steden), Stavoren (met het ‘vrouwtje van’), en Hindeloopen (schilderkunst en oude haven) die een bezoek zeker waard zijn.

Wilt u Lemmer en de omgeving vanaf het water verkennen dan kunt u bij ons een sloep huren. Voor onderweg kunnen wij een picknickmand met een smakelijke lunch en lekkere versnaperingen verzorgen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de receptie via telefoon 0514 56 9096 of e-mail info@iselmar.nl. Of u kunt kijken op www.touristinfolemmer.nl