Ontvang 5% korting!
Sporthotel Iselmar
image

Ontvang 5% korting!

 

Boek via onze eigen website met code ISELMAR en ontvang 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

Teambuilding & activiteiten


Sportieve groepsactiviteiten

Eus.nl


In samenwerking met Eus.nl organiseren wij uitdagende & gezellige bedrijfsuitjes en teambuildingsactiviteiten!

Eus.nl is dé specialist in bedrijfsuitje zeilen en dagtocht zeilen. Voor ieder type zeiluitje voor bedrijf of groep is er een passend zeilarrangement.

Al ruim 25 jaar zeilen zij met groepen vrienden, families, relaties, collega’s en vrijgezellen. Voor elke soort groep is er een compleet verzorgd zeilarrangement op prachtige zeilboten en onze schitterende locaties met natuurlijk met heerlijk eten & drinken. Alles is mogelijk en wij helpen u graag bij het organiseren van een geslaagde zeildagtocht of personeelsuitje zeilen!

Gezellig met  collega’s/vrienden/vriendinnen of familie op het water en dat alles tot in de puntjes is verzorgt? Informeer dan snel naar de mogelijkheden en wij zorgen dat het een dag wordt om niet snel te vergeten!

Tevens is dit ook mogelijk ter onderbreking van een vergadering als teambuilding uitje, hoe leuk is dat even lekker ontspannen op het water met collega’s onder het genot van een hapje en drankje.

Enthousiast geworden?
Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Workshop PowerKite


Stuur de kite in de wind en ervaar de kracht! Blijft u met beide benen op de grond?

Met uw groep krijgt u eerst uitleg over de vliegers en het windvenster.
Vervolgens gaan de vliegers de lucht in. Deze nieuwe vliegers stijgen makkelijk op en zijn goed te besturen; loopings, vol in de wind of zelfs vliegen! U maakt het mee tijdens deze clinic. We beschikken over verschillende maten vliegers, hierdoor kan het programma bij een windkracht van 2 tot 6 bft. door gaan.

Zelf niet groot van stuk?
Misschien willen uw collega’s, vrienden of familie helpen om toch met beide benen op de grond te blijven staan. Mocht de windkracht toch teveel of te weinig zijn zal er een alternatief programma aangeboden worden.

Kickbike GPS Puzzeltocht


Een actief middagje spoorzoeken op de Kickbike. Als u voor de eerste keer op de Kickbike staat, komen er wellicht jeugdherinneringen aan de ouderwetse step naar boven. Maar dan met een modern tintje; de Kickbike is uitermate handzaam en wendbaar. Door het grote voorwiel maakt u gemakkelijk snelheid. Kortom, een leuke en actieve manier om de omgeving te verkennen! Een GPS-apparaat wijst u de weg.

In teams gaat u op pad met de GPS waarbij u onderweg een aantal raadsels gaat beantwoorden. Geeft u een goed antwoord dan wijst de pijl u de goede kant op. Welke groep weet als eerste het eindpunt te bereiken?

 

Handboogschieten


Combineer concentratie, lichaamsbeheersing met plezier; Schiet u in de roos? Wie kent niet de verhalen van Robin Hood; de man die de ene pijl in tweeën splitste met de andere. Ontdek de verborgen talenten van uw collega’s, vrienden of familie en vergelijk jullie doelgerichtheid.

 

Kruisboogschieten


Heeft u de beheersing om met dit krachtige wapen in de roos te schieten? Verbonden aan de kruisboog zijn uiteraard de naam Wilhelm Tell en Zwitserland. Maar ook de Grieken, Romeinen en Chinezen maakten al gebruik van deze scherpschiettechniek. Beleef nú zelf het gevoel en kijk of ook u in deze geschiedenis naam kan maken.

 

Pitch & Putt Koudum


Pitch & Putt Golf is een moderne activiteit die overal ter wereld wordt gespeeld. Da’s niet zo gek, want het is op elk niveau spannend en uitdagend.

En iedereen kan het! Pitch & Putt Golf is opgezet als publiekssport en is daarom betaalbaar, toegankelijk en open voor iedereen. Ook als je het voor het eerst speelt, is Pitch & Putt Golf geweldig leuk om te doen. Probeer het een keer. Individueel, met collega’s en vrienden, of met een groep. U bent van harte welkom! U kunt een 9 of 18 holes parcours afleggen in diverse lengteverschillen en hindernissen zoals vijvers, bomen en zandbunkers.
www.pitch-putt.nl/koudum

Voor meer informatie over bovenstaande activiteiten of andere mogelijkheden kunt u contact opnemen met onze salesafdeling.