Kortingscode
Sporthotel Iselmar
image

Kortingscode

MUSTDO!

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: Iselmar

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Vacaturen medewerker bediening ontbijt (24 uur p.w.)

Medewerker bediening ontbijt m/v (24 uur per week)
 

Voor het verzorgen van het ontbijt zijn we op zoek naar een vroege vogel. Ben jij een echt ochtendmens en zoek je een leuke baan in de horeca? Kom dan ons team versterken en reageer snel!

Iselmar ligt net buiten het gezellige plaatsje Lemmer en beschikt naast hotelkamers, jachthaven en bungalowpark over veel faciliteiten. Wij ontvangen Nederlandse en buitenlandse gasten die wij gedurende  hun korte of langere verblijf het graag naar de zin maken. 

Als medewerker bediening ontbijt ben je één van onze gastvrije medewerkers in het restaurant, café en op het terras. Je zorgt voor een lekker ontbijtbuffet en vult dit tijdens het ontbijt bij. Je bereidt ontbijtgerechten die door de gasten besteld worden bij de live cooking.  Daarnaast doe je voorbereidende werkzaamheden zoals het klaarzetten van de bar en het terras. Je ontvangt de eerste gasten in het café, op het terras en in het  restaurant voor bijvoorbeeld de lunch. Tevens verzorg je vergaderingen welke in de ochtenduren plaatsvinden. Een perfecte baan dus als je van vroeg opstaan houdt.

 

Herken jij je zelf in onderstaand profiel?

  • Ben jij een ochtendmens en 24 uur per week beschikbaar?
  • Maakt het je niet uit of je werkt op een feest- of weekenddag?
  • Houd jij van werken in een gezellig team?
  • Houd je ervan het gasten naar de zin te maken?
  • Weet jij van aanpakken en houd je je hoofd koel?
  • Heb je ervaring in de bediening?
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal?
  • Kennis van de Duitse taal is een pre.

Het gaat om een functie voor 24 uren per week. In eerste instantie betreft het een contract tot 1 november 2020 met de intentie tot een vast dienstverband.

Geïnteresseerd in deze vacature? Stuur ons dan je CV en je motivatie t.a.v.  Alex van der Wijk.        Bij voorkeur per e-mail naar administratie@iselmar.nl  of per post naar Iselmar Sporthotel,      Plattedijk 16, 8531 PC Lemmer.

 

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

Vacaturen medewerker bediening ontbijt (24 uur p.w.)