Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Omdat uw en onze gezondheid erg belangrijk is hebben wij besloten ons hotel met alle faciliteiten wegens het corona virus tot 28 april 2020 te sluiten. Door de noodverordening die de noordelijke provincies hebben afgegeven is het ook niet mogelijk gebruik te maken van ons havensanitair. Onze haven is wel geopend.

Het gebruik van de sliphelling is tot 28 april alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze havenmeester Jan ten Hage 06- 53 437 063.

Overweegt u uw kamerreservering voor na 28 april te annuleren? Wacht daar nog even mee tot er nieuws is van de regering over die periode. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer open te kunnen en u te ontvangen. Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geanulleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigien of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op dit moment alleen per e-mail.

Indien uw bungalowvakantie valt in de periode tot 11 mei 2020 kunt u contact met ons opnemen via info@iselmar.nl om uw reservering te verplaatsen naar een nieuwe datum binnen 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.
Voor de periode na 11 mei 2020 zijn op dit moment nog geen maatregelen afgekondigd voor vakantieverblijven. U kunt uw reservering dus niet kosteloos annuleren of verplaatsen. Overweegt u dit wel dan hanteren wij de Recronvoorwaarden. U kunt er ook voor kiezen de ontwikkelingen inzake het coronavirus af te wachten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@iselmar.nl

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Opening watersportseizoen 2020 GAAT NIET DOOR!

Opening watersportseizoen 2020 gaat niet door!

I.V.M het corona-virus gaat het de opening van het watersport seizoen dit jaar niet door!

 

Op vrijdag 24 april, zaterdag 25 april en zondag 26 april zal het vaarseizoen 2020 officieel worden geopend met een fantastisch feestweekend!
Vanaf vrijdagavond tot en met zondagavond zullen muziek en entertainment de sfeer wederom tot ongekende hoogte voeren!

Vrijdag 24 april 2020
Een weekend vol entertainment en gezelligheid begint op vrijdagavond.
U bent vanaf 21:00 uur van harte welkom in en om de bar & lounge waar het feest begint met live muziek!

Zaterdag 25 april 2020
Op zaterdag vanaf 19:00 uur bent u van harte welkom in ons partykasteel waar het hoogtepunt van het feest gevierd zal worden! 
Live muziek, entertainment en een uitgebreid dinerbuffet worden u door ISELMAR aangeboden. Slechts de drankjes zijn voor eigen rekening. Voor de entree van deze feestavond geldt voor jong en oud een minimum van 7 consumptiemunten per persoon.

Zondag 26 april 2020
Op zondagmiddag gaan de volhouders in “The Mermaid”, ons café aan de haven, vrolijk verder met het “Frühschoppen”. Zang van Maurice Andreas, dans, een vroege borrel en een smakelijk buffet zijn de ingrediënten voor een fantastische after-party welke rond 21:00 uur wordt afgesloten.

Nieuwsgierig geworden? Laat dan weten met hoeveel personen wij u op zaterdagavond mogen begroeten. Tevens is dit een goed moment om uw collega’s en vrienden eens te laten “proeven” van de  ‘Iselmar-sfeer’. Ook zij zijn hierbij van harte uitgenodigd!

Graag aanmelden voor 17 april 2020 via info@iselmar of per telefoon 0514-569096.


Voor de vrijdag en de zondag bent u zonder vooraankondiging van harte welkom.
Wilt u meerdere dagen komen? Dat kan, graag zelfs! Reserveer dan een tweepersoons hotelkamer of comfortabele vierpersoonskamer tegelijk met uw aanmelding.
  
Graag tot ziens bij ISELMAR!