Ontvang 5% korting!
Sporthotel Iselmar
image

Ontvang 5% korting!

 

Boek via onze eigen website met code ISELMAR en ontvang 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

Floed- Woudagemaal- Arrangement

 

Een bijzondere theaterbeleving bij het Woudagemaal

Het tegenover Iselmar gelegen Ir. D.F. Woudagemaal is van 22 september t/m 7 oktober het podium voor FLOED. Stichting de Noorder Smederij brengt dit bijzondere verhaal over water en het gemaal tot leven. Ondergedompeld in theater en muziek beleeft de toeschouwer FLOED, door middel van een wandeltocht, in en rond het gemaal.

Het verhaal van FLOED

Het Woudagemaal in Lemmer vertelt al meer dan honderd jaar verhalen. Maar één verhaal is nog niet verteld. Het verhaal van Mare en Gula, het water en het gemaal. 
Mare heeft maar één grote liefde in haar leven, het water. Die liefde transformeert in een eindeloos verlangen naar water, naar meer water. Als Mare liefdesbrieven schrijft aan het water bij het IJsselmeer, besluit Gula het Woudagemaal uit haar slaap te halen. Het water voor het gemaal stijgt tot dreigende hoogte. Het gemaal begint steeds harder te draaien, maar zal het op tijd zijn om Mare te redden?

Arrangement

Wilt u uw bezoek aan Floed combineren met een overnachting? Boek dan het Floed-arrangement inclusief verblijf in een standaard kamer, een smakelijke Floed-diner en de volgende ochtend een uitgebreid ontbijtbuffet. De kosten bedragen € 179,00 per kamer voor 2 personen. Het bedrag is exclusief toeristenbelasting € 1,20 p.p. en exclusief kaarten voor de voorstelling. Deze kunt u bestellen via Kaartverkoop FLOED