Ontvang 5% korting!
Sporthotel Iselmar
image

Ontvang 5% korting!

 

Boek via onze eigen website met code ISELMAR en ontvang 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

Trouwen in Friesland


Vier uw bruiloft in het partykasteel!
Een ceremonie in de hoofdzaal, een gezellig diner met familie en vrienden in het dagcafé en een knalfeest op de bovenverdieping met de beweegbare dansvloer en de spetterende fontein.

Ziet u uzelf daar al staan, als bruidspaar, ontvangen met een groots applaus? Kies voor entertainment, dit geeft iets unieks aan jullie bruiloft. Breng uw favoriete band mee, of vraag ons om een allround DJ. De invulling van het diner, buffet of hapjes is uiteraard geheel aan jullie.

A la carte diner
Uitermate geschikt voor een a la carte diner met familie en vrienden in ons serre-restaurant met uitzicht op onze jachthaven. Ook keuzemenu’s en buffet behoren tot de mogelijkheden.

Boek een dj
U kunt bij ons een DJ boeken voor uw feestavond. Een DJ is te boeken inclusief voorgesprek om al uw wensen kenbaar te maken.

Sfeervolle aankleding voor uw bruiloft
Kies voor een sfeervolle aankleding in de trouwzaal, Partykasteel of dinertafel, maar denk ook aan de kamers waar uw gasten zullen slapen. Hoe leuk is dat om hen te verrassen met iets speciaals op hun kamer.

Bruidstaart of bruidsijstaart
Bij een bruiloft hoort een bruidstaart, maar het kan ook anders, zoals een bruidsijstaart na het diner. Deze kan door u aangesneden worden in het bijzijn van de naaste familie en vrienden en daarna kan iedereen genieten van een heerlijk en mooi dessert.

Bubbels of ballonnen
Ontvang uw gasten eens met ballonnen! Hang er een kaartje aan en laat ze er een wens voor u op schrijven. Vervolgens mee de zaal in, dat staat feestelijk! Sluit de avond af met een glas bubbels om zo te proosten op een geweldige avond en een gelukkig huwelijk voor het paar!

Maar dit is natuurlijk een suggestie. U kunt aangeven hoe u het wilt hebben, het is tenslotte uw dag! Graag maken wij een offerte op maat voor het door u aangegeven programma.

Wanneer u het feest houdt in ons Partykasteel krijgt u van ons de overnachting in de bruidssuite cadeau! Compleet met bubbels en ontbijt op bed. Na een geweldige dag heerlijk ontspannen in het super grote ronde bubbelbad, welk bruidspaar wil dat nou niet!

Iselmar is een trouwlocatie binnen de gemeente De Friese Meren. Voor vragen over ons als trouwlocatie kunt u contact met ons of de gemeente De Friese Meren op nemen.