Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Welkom!

Wij houden uiteraard de nieuwsberichten over het coronavirus dagelijks in de gaten en passen hier ons beleid op aan. Daarnaast volgen wij de richtlijnen van het RIVM.  , RECRON, KHN en de overheid. Om u als gast te informeren over onze maatregelen naar aanleiding van het coronavirus vindt u hieronder de informatie.

De belangrijkste regels hebben wij nog even voor u opgesomd:

 • Blijf thuis bij (verkoudheids)klachten
 • 1,5 meter afstand houden overal.
 • Regelmatig handen wassen en niezen/hoesten in de elleboog
 • Geen samenscholing toegestaan.

Omdat het over de gezondheid van u als gasten en onze medewerkers gaat, zullen wij de regels strikt handhaven.

Belangrijk om te weten:

 • Door de noodverordening die de noordelijk provincies hebben afgegeven is het havensanitair weer geopend, u kunt weer naar het toilet en douchen.
 • Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geannuleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigen of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen.
 • Voor uw bungalowvakantie kunt u contact opnemen met onze hotelreceptie over de voorwaarden voor een eventuele annulering of verplaatsing. Voor de bungalowvakantie gelden de RECRON voorwaarden.
 • De receptie is geopend op dinsdag t/m vrijdag van 7.00 tot 22.00 uur, zaterdag t/m maandag van 7.30 tot 22.00 uur.
 • Inchecken kan tot 22.00 uur.
 • Regelmatig worden alle algemene deurklinken, trapleuningen en liftknoppen gedesinfecteerd.
 • Er mag maar 1 persoon per keer in de lift.
 • Wij vragen u zoveel mogelijk met pin (kaart/telefoon) betalen.
 • Het pinapparaat en de kamersleutels worden na elk gebruik gereinigd.
 • Ontbijt en diner verzorgen wij graag voor u en dit zal geserveerd worden in ons restaurant.
 • U kunt fietsen en e-bikes bij ons huren die na elk gebruik gereinigd worden.

 

Wat de faciliteiten betreft geldt uitsluitend voor hotelgasten tot 1 juli 2020:

 • Bar & restaurant zijn geopend voor ontbijt en diner;
 • Bowling is mogelijk, uitsluitend voor gasten die een kamer delen;
 • Fitness- en squashfaciliteiten, sauna en Turks stoombad zijn gesloten;
 • Informatie over het zwembad en de regels vindt u hier.

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via 0514-569096 info@iselmar.nl. 

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Trouwen in Friesland


Vier uw bruiloft in het partykasteel!
Een ceremonie in de hoofdzaal, een gezellig diner met familie en vrienden in het dagcafé en een knalfeest op de bovenverdieping met de beweegbare dansvloer en de spetterende fontein.

Ziet u uzelf daar al staan, als bruidspaar, ontvangen met een groots applaus? Kies voor entertainment, dit geeft iets unieks aan jullie bruiloft. Breng uw favoriete band mee, of vraag ons om een allround DJ. De invulling van het diner, buffet of hapjes is uiteraard geheel aan jullie.

A la carte diner
Uitermate geschikt voor een a la carte diner met familie en vrienden in ons serre-restaurant met uitzicht op onze jachthaven. Ook keuzemenu’s en buffet behoren tot de mogelijkheden.

Boek een dj
U kunt bij ons een DJ boeken voor uw feestavond. Een DJ is te boeken inclusief voorgesprek om al uw wensen kenbaar te maken.

Sfeervolle aankleding voor uw bruiloft
Kies voor een sfeervolle aankleding in de trouwzaal, Partykasteel of dinertafel, maar denk ook aan de kamers waar uw gasten zullen slapen. Hoe leuk is dat om hen te verrassen met iets speciaals op hun kamer.

Bruidstaart of bruidsijstaart
Bij een bruiloft hoort een bruidstaart, maar het kan ook anders, zoals een bruidsijstaart na het diner. Deze kan door u aangesneden worden in het bijzijn van de naaste familie en vrienden en daarna kan iedereen genieten van een heerlijk en mooi dessert.

Bubbels of ballonnen
Ontvang uw gasten eens met ballonnen! Hang er een kaartje aan en laat ze er een wens voor u op schrijven. Vervolgens mee de zaal in, dat staat feestelijk! Sluit de avond af met een glas bubbels om zo te proosten op een geweldige avond en een gelukkig huwelijk voor het paar!

Maar dit is natuurlijk een suggestie. U kunt aangeven hoe u het wilt hebben, het is tenslotte uw dag! Graag maken wij een offerte op maat voor het door u aangegeven programma.

Wanneer u het feest houdt in ons Partykasteel krijgt u van ons de overnachting in de bruidssuite cadeau! Compleet met bubbels en ontbijt op bed. Na een geweldige dag heerlijk ontspannen in de super grote jacuzzi, welk bruidspaar wil dat nou niet!

Iselmar is een trouwlocatie binnen de gemeente De Friese Meren. Voor vragen over ons als trouwlocatie kunt u contact met ons of de gemeente De Friese Meren op nemen.