Corona maatregelen
Sporthotel Iselmar

Corona maatregelen

Omdat uw en onze gezondheid erg belangrijk is hebben wij besloten ons hotel met alle faciliteiten wegens het corona virus tot 28 april 2020 te sluiten. Door de noodverordening die de noordelijke provincies hebben afgegeven is het ook niet mogelijk gebruik te maken van ons havensanitair. Onze haven is wel geopend.

Het gebruik van de sliphelling is tot 28 april alleen mogelijk op afspraak. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met onze havenmeester Jan ten Hage 06- 53 437 063.

Overweegt u uw kamerreservering voor na 28 april te annuleren? Wacht daar nog even mee tot er nieuws is van de regering over die periode. Wij hopen natuurlijk zo snel mogelijk weer open te kunnen en u te ontvangen. Hotelreserveringen kunnen tot 2 dagen van tevoren kosteloos geanulleerd worden, tenzij u een non-refundable tarief heeft geboekt (kosteloos wijzigien of annuleren is dan niet mogelijk) of onderdeel uitmaakt van een groepsreservering van meer dan 5 kamers (dan gelden de UVH voorwaarden). Heeft u vragen over uw reservering dan kunt u contact met ons opnemen. Dit kan op dit moment alleen per e-mail.

Indien uw bungalowvakantie valt in de periode tot 11 mei 2020 kunt u contact met ons opnemen via info@iselmar.nl om uw reservering te verplaatsen naar een nieuwe datum binnen 1 jaar na de oorspronkelijke aankomstdatum.
Voor de periode na 11 mei 2020 zijn op dit moment nog geen maatregelen afgekondigd voor vakantieverblijven. U kunt uw reservering dus niet kosteloos annuleren of verplaatsen. Overweegt u dit wel dan hanteren wij de Recronvoorwaarden. U kunt er ook voor kiezen de ontwikkelingen inzake het coronavirus af te wachten.

Wij hopen u snel weer te mogen begroeten!

Voor vragen zijn wij altijd bereikbaar via info@iselmar.nl

 

 

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Gratis parkeren

Bedrijfsfeesten Lemmer


Stelt u zich eens voor, uw bedrijfsfeest op een prachtige locatie in Friesland!
Het partykasteel is geschikt voor een tal aan mogelijkheden qua feesten en partijen.
Bijvoorbeeld workshops in combinatie met een buffet of een 4-gangen diner in combinatie met een uitgebreide feestavond. Het is altijd een groots feest bij Iselmar!

Uw gasten kijken hun ogen uit
Uw gasten arriveren bij het partykasteel van Iselmar. Via de speciale ingang betreedt men de ontvangsthal. Iedereen wordt daar verwelkomt met een feestelijke cocktail. Eenmaal binnen in het partykasteel kijken uw gasten hun ogen uit. De spuitende fontein, gedimde sfeerverlichting, de speciale lichteffecten op de dansvloer midden in de waterpartij en alle andere verrassende effecten van het kasteel brengen een ieder direct in de juiste partysfeer. Overal is iets te zien en te beleven.

U vraagt, wij draaien
Terwijl de een rustig aan een tafeltje de omgeving bekijkt, staat de ander aan de bar eens bij te praten met collega’s…Zo kan uw bedrijfsfeest beginnen, maar wat volgt er dan…? Live muziek of een DJ? Sprekers of showoptredens? Hapjes of een uitgebreid diner? Overnachting of met de bus naar huis? Alles is mogelijk!

In overleg met u stellen wij graag een programma op maat samen. Mocht u van te voren de locatie willen bekijken dan bent u altijd welkom om even langs te komen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua invulling van uw feest en de verschillene groepsactiviteiten die mogelijk zijn? Bekijk hieronder het overzicht of neem dan contact met ons op.