Ontvang 5% korting!
Sporthotel Iselmar
image

Ontvang 5% korting!

 

Boek via onze eigen website met code ISELMAR en ontvang 5% korting!

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Gratis fles water
Boek met korting

Bedrijfsfeesten Lemmer


Stelt u zich eens voor, uw bedrijfsfeest op een prachtige locatie in Friesland!
Het partykasteel is geschikt voor een tal aan mogelijkheden qua feesten en partijen.
Bijvoorbeeld workshops in combinatie met een buffet of een 4-gangen diner in combinatie met een uitgebreide feestavond. Het is altijd een groots feest bij Iselmar!

Uw gasten kijken hun ogen uit
Uw gasten arriveren bij het partykasteel van Iselmar. Via de speciale ingang betreedt men de ontvangsthal. Iedereen wordt daar verwelkomt met een feestelijke cocktail. Eenmaal binnen in het partykasteel kijken uw gasten hun ogen uit. De spuitende fontein, gedimde sfeerverlichting, de speciale lichteffecten op de dansvloer midden in de waterpartij en alle andere verrassende effecten van het kasteel brengen een ieder direct in de juiste partysfeer. Overal is iets te zien en te beleven.

U vraagt, wij draaien
Terwijl de een rustig aan een tafeltje de omgeving bekijkt, staat de ander aan de bar eens bij te praten met collega’s…Zo kan uw bedrijfsfeest beginnen, maar wat volgt er dan…? Live muziek of een DJ? Sprekers of showoptredens? Hapjes of een uitgebreid diner? Overnachting of met de bus naar huis? Alles is mogelijk!

In overleg met u stellen wij graag een programma op maat samen. Mocht u van te voren de locatie willen bekijken dan bent u altijd welkom om even langs te komen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden qua invulling van uw feest en de verschillene groepsactiviteiten die mogelijk zijn? Neem dan contact met ons op.