Kortingscode
Sporthotel Iselmar
image

Kortingscode

MUSTDO!

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: Iselmar

Onze
website
Andere
boekingssites
Gratis WiFi
Beste prijsgarantie
Direct contact met ons team
Boek met korting

Dagje weg Friesland


Gezellig een dagje erop uit!


Hieronder vindt u enkele suggesties:

Het Nationaal Modelspoor Museum
Van Arend via Blauwe Engel tot HSL, in het Nationaal Modelspoor Museum vindt u ze allemaal in het klein. Het begon allemaal met de Sneker antiquair Piet Scheltema, die vanaf 1977 een enorme collectie Nederlandse modeltreinen vergaarde. De collectie is verder uitgebreid door Theo Kuipers en met eigen aankopen. In totaal exposeren wij meer dan 1500 modellen, een feest van herkenning!

De Orchideeën Hoeve
Duizenden soorten wilde en zeldzame orchideeën, tropische vogels, reptielen en kooikarpers zij op natuurlijke wijze samengebracht in de Maleisische, Orchideeën- en Taiwanese tuin.
In de Vlinder Vallei, Europa’s grootste vlindertuin, vliegen meer dan tweeduizend vlinders.

De Orchideeën Hoeve is een cocktail van genieten, tropische natuur en cultuur. Kinderen kunnen meedoen aan een spannende speurtocht en lekker ravotten in het nieuwe Mangrovebos Speelparadijs; een waterrijke binnenspeelplaats met hagedissen en slangen.

Museum Joure
Museum Joure bestaat uit 10 meest authentieke gebouwen. Fabriekjes, woonhuizen, werkplaatsen, winkel en pakhuizen op het voormalige industrieterrein van rond 1900.
Hierin zijn collecties op het gebied van koffie, thee, klokken, ambachtelijke vakmanschapen hedendaagse kunst te vinden.

Molens in bedrijf
Kom kijken hoe de molens van Woudsend, IJlst, Oudega (W) en Oppenhuizen nog dagelijks planken zagen, het graan malen en de polders droog houden. Het zijn dan ook geen musea, maar levende monumenten die nog volop in bedrijf zijn. Precies zoals 300 jaar geleden.

Solex rijden
Met een solex door Gaasterland en omgeving is een perfecte invulling voor een geslaagd dagje uit. Gezellig tuffen op een solex langs de mooiste speciaal gekozen routes. Er zijn een aantal schitterende routes uitgezet, door de mooie omgeving met uitgestrekte bossen en weidse meren in het glooiende landschap.

Wilt u meer informatie over de uitjes? Neem dan contact met ons op of bekijk de folders die bij de receptie liggen.