Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home Restaurant in Lemmer

Restaurant in Lemmer

Hét restaurant in Lemmer om heerlijk te dineren

Lemmer is één van de mooiste plekken van Friesland. Zeker als u van watersport houdt dan wilt u hier nooit meer vandaan. Lemmer is ook bij uitstek geschikt om aan het water te dineren en te genieten van het uitzicht. U bent bij ons niet alleen welkom als hotelgast, maar ook als u gewoon lekker uit eten wilt in een restaurant in Lemmer.

Gerechten met een Frans tintje

Sporthotel Iselmar heeft een serre restaurant waar u geniet van het prachtige uitzicht over de jachthaven. Ondertussen worden uw smaakpapillen aangenaam verrast door de culinaire gerechten die onze keukenbrigade met liefde voor u bereidt. Oui, onze gerechten zijn voorzien van een Frans tintje. Hierdoor waant u zich niet alleen in Lemmer, maar ook bij vlagen in Frankrijk. Gedurende het hele seizoen verandert de menukaart ook mee. De gerechten passen hierdoor bij het seizoen en het houdt het aanbod ook afwisselend.

Gerechten voor iedereen

De menukaart is heerlijk veelzijdig en daarom zit er voor iedereen wel een smakelijk gerecht bij. Ook voor de kleinsten onder ons zijn er speciale kindermenu’s waar ze uit kunnen kiezen. Kom dus zeker dineren bij Iselmar want er zijn gerechten voor iedereen.

Koude en warme buffetten

Wilt u met een grote groep dineren? Iselmar serveert diverse koude en warme buffetten op maat. De buffetten kunnen ook zelf worden samengesteld. Van spareribs tot runderstoofschotel en vegetarische buffetten. Bekijk de menukaart voor een indruk van de verschillende buffetten.

Bowling diner arrangement

Heeft u zin in een gezellig avondje uit in Lemmer? Combineer dan een uitgebreid diner in ons restaurant in Lemmer met een potje bowlen voor het hele gezin. Het bowling-diner arrangement bestaat uit een drie-gangen diner en een uur bowlen. Bowlen is onwijs leuk om te doen en ook nog eens geschikt voor jong en oud(er). Wilt u meer weten over bowlen bij Iselmar? Neem dan een kijkje!

Wilt u dineren in ons serre restaurant? Reserveer dan alvast uw tafel! Voor meer informatie over buffetten kunt u contact met ons opnemen.

In ons restaurant worden geen honden toegelaten. Wel kunt u terecht op ons terras of in ons nautische café. 

Zin in een gezellig etentje?

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email