Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar

Jachthaven

Home Jachthaven Winterstalling Lemmer

Winterstalling Lemmer

Vertrouwd

Inmiddels is Jachtwerf Lemmer Yachting al ruim 20 jaar actief in Lemmer. Onze hypermoderne boottrailer beschikt over een hefgewicht van 30.000kg en kan volledig hydraulisch boten in- en uit het water te tillen. Dit is een veiligere manier om uw kostbare boot in de winterstalling te krijgen.

Veilig stallen

Met ruim 5000m2 aan winterstallingruimte is Jachtwerf Lemmer Yachting in staat om alle vormen van winterstalling aan te bieden. Buiten, binnen en verwarmd stallen. Naast het schoonspuiten en winterklaar maken van uw boot, is het ook mogelijk het onderhoud door ons te laten uitvoeren. Bovendien bieden zij de mogelijkheid om uw schip te halen en te brengen vanaf elke gewenste locatie. Let op : Het is ook mogelijk om staande mast buiten te stallen, vraag hiervoor naar de mogelijkheden!

Voordelig…bereken nu online uw tarief!

Het is mogelijk om uw tarief online te berekenen,  een offerte te ontvangen en de winterstalling te boeken voor aankomende winter. Bovendien… als u nu gebruik maakt van ons aanbod om uw boot te stallen in één van onze hallen, dan komt u direct in aanmerking voor onze unieke actie: de gratis onderhoudscheck!

Met vriendelijke groet,

Wim de Rooij
Jachtwerf Lemmer Yachting
Klaaskamp 3,  8531 XE Lemmer
Telefoon mobiel : +31 (0)6 11 884 884
Email adres      : info@lemmeryachting.nl
Internet adres   : www.lemmeryachting.nl

Meer informatie?

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email