Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home Hotel in Friesland met zwembad

Hotel in Friesland met zwembad

Hotel met zwembad in Friesland

Wilt u een weekend weg of een overnachting boeken in Friesland? Onze prachtige provincie heeft u veel te bieden. Friesland heeft een rijke historie met vele dorpen en steden die een volledig eigen identiteit hebben. Bent u een liefhebber van watersport? Door de vele kanalen, sloten en meren kunt u in Friesland uw hart ophalen. Er zijn vele bezienswaardigheden voor jong én oud en er worden regelmatig evenementen in de hele provincie georganiseerd. Friesland geeft u het ultieme gevoel van rust én ruimte!

Een onvergetelijk verblijf in Friesland

Sporthotel Iselmar in Lemmer biedt u alle faciliteiten voor een onvergetelijk verblijf! De hotelkamers zijn zeer comfortabel en ook met het hele gezin kunt u verblijven in de family room met een eigen keuken en balkon. Ook als de weergoden ons minder goed gezind zijn kunt u prima vertoeven in het hotel. Kom bijvoorbeeld ontspannen in het zwembad met saunafaciliteiten, geniet van ons uitgebreide drie-gangen menu in het restaurant en sluit de avond af met een potje bowlen of met een borrel in ons gezellige café.

Een hotel waarin u zich thuis voelt

Sporthotel Iselmar is niet zomaar een hotel met zwembad en meerdere faciliteiten. Wij vinden het belangrijk dat onze gasten zich thuis voelen en zorgeloos kunnen genieten van een overnachting of een weekend weg in Friesland. Daarom denken we op alle vlakken graag met u mee als u bijvoorbeeld uitstapjes wilt maken of als u speciale wensen heeft. Leg het aan ons voor en wij doen er alles aan om ze te realiseren!

Bekijk onze beschikbare kamers en laat u verrassen door het prachtige Friesland en het onvergetelijke verblijf bij Sporthotel Iselmar!

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email