Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home Golfen in Friesland

Golfen in Friesland

Sporthotel Iselmar is een uitstekende uitvalsbasis voor een weekendje golf Friesland. Het hotel ligt in de nabije omgeving van drie golfbanen. Op alle banen kunt u terecht met een geldig GVB. Ook is het mogelijk om deel te nemen aan een clinic.

Golfclub Emmeloord

De Golfclub Emmeloord is een 9-holes par 74 golfbaan met 6 holes op een terp en 3 holes ernaast. En beschikt over een drivingrange met overdekte afslagplaatsen. Ook beschikt de golfclub over een 9-holes par 3 baan waarop het golfspel te leren is via golfschool Emmeloord.

Golfclub Gaasterland

Golfclub Gaasterland beschikt over een natuurgolfbaan 9-holes par 70. En uiteraard over een drivingrange, puttinggreen, 3 oefenholes en een gezellig clubhuis.

Golfbaan St. Nicolaasga

Golfbaan St. Nicolaasga is een golfbaan met een 18-holes par 72. De baan biedt prachtig uitzicht in een weidse omgeving.

Pitch & Putt in Koudum

Voor de recreanten onder ons is het mogelijk om een leuk golf uitje te beleven op de Pitch&Putt golfbaan in Koudum. Hier is geen GVB voor nodig.

Golfen en slapen

U kunt uw bezoek aan een of meerdere golfbanen combineren met een overnachting in ons hotel Friesland. Wij bieden mogelijkheden voor verschillende typen hotelkamers. Onze kamers verkopen wij altijd inclusief gebruik van ons uitgebreide ontbijtbuffet met live cooking.

Boek uw hotelkamer via onze website en ontvang korting, gebruik code: iselmar

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email