Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home Fietsarrangement in Friesland

Fietsarrangement in Friesland

Bent u op zoek naar een fietsarrangement in Friesland/Lemmer? Kom dan naar ons hotel! U kunt bij Iselmar een fietsarrangement boeken en zo vanuit Lemmer, Friesland ontdekken. Fietsend door Friesland bekijkt u alles anders dan vanuit de auto.

Weekendje weg fietsarrangement

Zou u graag een weekendje weg willen? En niet alleen maar in uw hotelkamer verblijven, probeer dan eens een fietsarrangement. Zo kunt u tijdens uw weekendje weg heerlijk genieten van de buitenlucht. Bij het fietsarrangement zit 1 dag fietshuur bij in. Uiteraard is het ook mogelijk om de fietsen een dag langer te huren.

Fietsarrangement Elektrische fiets

Vraagt u zich af of u ook een fietsarrangement kunt boeken waar u gebruik kunt maken van elektrische fietsen of E-Bikes? Dit is ook mogelijk bij ons! Voor een toeslag kunt u de omgeving verkennen op een elektrische fiets of E-Bike. U kunt zo veel verder fietsen en heeft het gemak van de ondersteuning die de elektrische fiets biedt. De elektrische fietsen/E-Bikes kunnen in een afgesloten ruimte staan en ook opgeladen worden.

Fietsarrangement Gaasterland

Heeft u altijd al eens willen fietsen in het mooie Gaasterland? Boek dan bij ons het fietsarrangement. Zo kunt u tijdens uw arrangement genieten van Gaasterland op de fiets. Lemmer ligt vlakbij Gaasterland, een ideale locatie om de omgeving te verkennen.

Fietsarrangement hotel

Bent u toe aan een paar dagen er op uit. Boek dan nu het fietsarrangement in ons hotel. U verblijft in een mooie hotel kamer met ligbad met whirlpool, u kunt genieten van een heerlijk 3-gangen-diner en een dag fietsen. Dit zit allemaal inbegrepen in het fietsarrangement.

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email