Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home E-bike huren in Friesland

E-bike huren in Friesland

Friesland per fiets ontdekken gaat gemakkelijk op een E-bike. Met de trapondersteuning komt u veel verder dan op een gewone fiets. Wilt u een e-bike huren in Friesland? Lees dan zeker verder!

E-bike met simpel oplaadsysteem

Verder zijn de E-bikes uitgerust met een simpel oplaadsysteem zodat u overal naartoe kunt fietsen en nooit bang hoeft te zijn niet weer terug te kunnen. Er zijn onderweg namelijk vele oplaadpunten bij restaurants, supermarkten en in het centrum van kleine plaatsjes. Laad in elk geval uw e-bike op zodra u een kopje koffie onderweg neemt. Onderweg gewoon een oplaadpunt zoeken en even later kunt u alweer volop fietsen.

Te vinden op 20 verschillende plekken in Friesland

De E-bikes worden op 20 verschillende plekken in Zuidwest Friesland aangeboden en daardoor kunt u ook van punt A naar punt B fietsen en daar de fiets laten staan. Wilt u meer weten over de prachtige omgeving van Friesland en welke plekjes het mooist zijn om te bezoeken? Vraag dan gerust bij de receptie wat zeker de moeite waard is.

Direct beschikbaar!

De E-bikes staan bij ons op locatie en zijn daarom direct beschikbaar (tenzij ze allemaal verhuurd zijn natuurlijk). De fietsroutes zijn verkrijgbaar bij onze receptie. Kom zeker langs bij de receptie, ook als u niet blijft overnachten in het hotel.

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email