Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home Hotelarrangementen Kerst Friesland

Hotelarrangementen Kerst Friesland

Een onvergetelijke kerst bij Iselmar

Wat is er fijner dan dat u zich niet druk te hoeft te maken tijdens de feestdagen? Vindt u het tijd om er even tussenuit te gaan met uw partner of het hele gezin en bent u op zoek naar hotelarrangementen voor de Kerstdagen? Vier dan een onvergetelijke Kerst in Friesland, kom naar Sporthotel Iselmar!

Hotelarrangementen voor de Kerstdagen

Tijdens de Kerstdagen kan het heerlijk zijn om juist even in een totaal andere omgeving te zijn met uw gezin. Laat u volledig in de watten leggen en boek een kerstarrangement voor twee of drie dagen! Bij aankomst staat de glühwein met apfelstrudel al klaar. In de avond geniet u van een uitgebreid kerstdiner en zodra u de volgende ochtend uitgerust wakker wordt dan schuift u aan bij het kerstontbijt. Het driedaagse arrangement heeft nóg meer feestelijke extra’s voor u.

Faciliteiten in en rondom het hotel

Tijdens uw verblijf bij Iselmar kunt u prima vertoeven in de omgeving van Lemmer. De kerstsfeer is in het centrum van Lemmer duidelijk merkbaar dankzij de sfeervolle aankleding. U kunt in de omgeving meerdere gezellige kerstmarkten bezoeken en het Woudagemaal is ook een aanrader in de winter. Ook in het hotel kunt u prima vertoeven in het zwembad of bij het saunaplein. Heeft u zin in wat actie dan kunt u ook een potje squashen of een fanatiek potje bowlen.

Dineren tijdens de Kerstdagen

Tijdens de Kerstdagen wilt u het liefste uitpakken met heerlijke gerechten, maar u heeft geen zin of tijd om urenlang in de keuken door te brengen. Dan is het toch heerlijk dat er voor u wordt gekookt en dat u ook nog eens uit verschillende gerechten kunt kiezen? Schuif op Eerste Kerstdag aan bij het uitgebreide Kerstdiner in ons sfeervolle restaurant of kom naar het familiekerstbuffet op Tweede Kerstdag. We hebben ook aan onze jongste gasten gedacht, zij vermaken zich prima in de speciaal voor hen ingerichte speelhoek!
Het is altijd mogelijk om tijdens uw verblijf tegen meerprijs ontbijt en diner bij te boeken. Tijdens uw verblijf heeft u onbeperkte toegang tot het zwembad en het saunaplein.

Wilt u meer weten over de hotelarrangementen voor de Kerstdagen of heeft u speciale verzoeken? Neem dan hieronder contact met ons op!

Direct een hotelovernachting reserveren?

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email