Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar

Bungalowpark

Home Bungalowpark Bungalowpark

Bungalowpark

Een bungalowpark op één van de mooiste locaties van Friesland

Bungalowpark Iselmar is gelegen direct aan het IJsselmeer, nabij de Friese meren en op korte afstand van de Gaasterlandse bossen. Het is op loopafstand van het gezellige vissersdorp. Ons bungalowpark bevindt zich op ± 150 meter van Sporthotel Iselmar. De bungalows zijn per twee geschakeld. Met een ruim terras en een grote grastuin voor de deur zijn het ideale accommodaties voor een korte of lange vakantie in Friesland.

Een onbezorgd verblijf voor een korte of langere periode

De bungalows kunnen per week, midweek of weekend gehuurd worden, afhankelijk van het seizoen. Om gemak en comfort te vergroten, maken wij voor u vooraf de bedden op en kunt u handdoekenpakketten huren bij onze hotelreceptie evenals kinderbedjes en -stoelen. Huisdieren zijn, tegen betaling, toegestaan.

Geniet van onze vele faciliteiten

Bungalowpark Iselmar beschikt over alle denkbare faciliteiten om uw vakantie te laten welslagen.Voor onze bungalowgasten is gebruik van het zwembad, sauna, Turks stoombad en fitness gedurende het verblijf gratis. Voor de sportievelingen onder u, kunt u tegen een geringe betaling beschikken over squash- en bowlingbanen. Vertoeft u liever op het water? Informeert u dan eens naar onze sloepverhuur vanuit onze Jachthaven Iselmar.

Bungalowpark Iselmar biedt haar gasten de mogelijkheid om gratis gebruik te maken van WIFI in de bungalows.

Zin in een gezellig etentje?

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email