Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar

Arrangementen

Home Arrangementen Pasen bij Iselmar

Pasen bij Iselmar

‘Zo blij als een Paasei bij Iselmar’

Ook dit jaar bent u weer van harte welkom tijdens Pasen bij Sporthotel Iselmar. Geniet van een uitgebreid paasbuffet, met live cooking, blijf overnachten in één van onze verschillende hotelkamers, of neem een duik in ons zwembad. Er is voor iedereen iets te doen!

U wordt ’s morgens vroeg heerlijk uitgerust wakker in uw comfortabele hotelkamer. Nadat u zich heeft opgefrist, bedenkt u zich dat er een uitgebreid Paasontbijt op u staat te wachten. Zodra u beneden aankomt dan voelt u de Paaselijke gezelligheid in het restaurant. U kunt niet wachten om aan uw ontbijt te beginnen. Tijdens ‘live cooking’ laat u uw favoriete omeletje, spiegeleitje of pannenkoekje voor u klaarmaken. Laat het Paasfeest maar beginnen!

 

Lekker op pad in de lente!

De lente is bij uitstek geschikt om de omgeving te verkennen. Zingende vogels laten u glimlachen, de zon verwarmt uw gezicht en de bloemen zijn in bloei. Stap daarom na het ontbijt op een fiets of e-bike of geniet van de prachtige natuur vanuit een sloep. Friesland heeft u veel moois te bieden en er zijn allerlei sfeervolle plekjes die u écht gezien moet hebben. Stop onderweg ook zeker even bij de vele lammetjes in de weide die u graag acrobatische kunsten vertonen. Zit het weer een dagje tegen? Dan kunt u ook genieten van de verschillende indoor faciliteiten in het hotel. Kortom: u hoeft zich geen moment te vervelen!

Verblijft u niet in ons hotel?

U bent van harte welkom om aan te schuiven bij het Paasontbijt of het Paasdiner. Bekijk de menukaart en reserveer alvast uw tafel via info@iselmar.nl of 0514-569096.

Graag tot ziens met Pasen bij Iselmar!

Zin in een gezellig etentje?

Geniet in Zuidwest Friesland!

In het mooie Fryske Lemmer heten wij u van harte welkom. Sporthotel Iselmar is prachtig gelegen aan het IJselmeer waar u met hartelust gaat genieten.

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email