Kortingscode

Boek een hotelkamer met korting!
Gebruik de code: iselmar
Home Arrangementen hotel Friesland

Arrangementen hotel Friesland

Bij Sporthotel Iselmar is het genieten. Het hotel beschikt niet alleen over allerlei faciliteiten voor een fijn verblijf, maar de locatie is middenin de prachtige Friese natuur. Het centrum van Lemmer bevindt zich op loopafstand. Wilt u een dag, weekend of langere tijd in Friesland verblijven? Maak dan zeker kennis met ons hotel, waar gastvrijheid met een hoofdletter G geschreven wordt. Meer weten over arrangementen hotel Friesland? Lees dan zeker verder.

Arrangementen hotel Friesland: ontdek de opties

Wij bieden verschillende hotel arrangementen aan voor Pasen, Hemelvaart, Pinksteren etcetera. Maar ook voor een losse overnachting of een weekendje weg kunt u ook bij ons terecht. U kunt overnachten op basis van logies met ontbijt, of inclusief een diner. Het is ook mogelijk om een fiets, e-bike of sloep te huren om een dagje op pad te gaan. Watersportliefhebbers kunnen hier ook zeker hun hart ophalen.

Culinair genieten

Onze koks bereiden elke dag weer culinaire hoogstandjes die uw smaakpapillen aangenaam verrassen. Ook tijdens het ontbijt met ‘live cooking’ bereiden we met liefde uw favoriete omelet of pannenkoekje voor u.

"Vriendelijk personeel, kamer zeer netjes, goede service en schoonmaak ook perfect!"

Stel uit Rhenen • 25-11-2016

Plattedijk 16
8531 PC Lemmer Nederland
+31(0)514-569096
E: info@iselmar.nl

Route

KvK: 31033781
 
Mis geen enkele Iselmar update meer!
email